Reparatii motosapa si motosapatoare. Bucuresti si Ilfov

Reparam orice tip motosapa sau motosapatoare!
reparatii motosapatoare
Suntem profesionisti, cu ani de experienta si piese originale, direct de la importatori!

Motosapa sau motosapatoarea este un utilaj esential pentru orice munca agricola ce isi doreste rezultate de exceptie si performante. Se pot lucra astfel suprafete de mii de metri patrati.

Motosapatoarea foloseste un sistem de transmisie cu melc-roata melcata sau prin transmisie cu curea de la motor la distributie si cu lant de la distributie la freze.

De ce este motosapa foarte importanta? Pentru ca iti usureaza considerabil munca. Poti prelucra cu usurinta terenurile, poti pregati razoarele pentru seminte, poti extirpa buruienile, poti introduce in pamant ingrasamintele de orice tip.

Noi putem avea grija cu adevarat de ustensilele tale. Pentru motosapatoare si motosape oferime service ultra rapid si tinem pe stoc o gama larga de piese. Daca nu avem pe stoc piesa necesara o putem aduce la comanda rapida, cu cheltuieli de transport reduse.

Avem spatii profesioniste de stocare pentru echipamente, astfel incat echipamentele pe care le aduceti la service nu vor fi expuse factorilor de uzura.

Sunati-ne sau opriti-va la noi si va vom demonstra calitatea serviciilor noastre! Prioritate au clientii din Bucuresti si Ilfov.

Mobil: 0735 788 039
Telefon: 0314 35 63 17

Service, intretinere si reparatii generator!
Service, intretinere si reparatii mai compactor!

CONTACT Honda Service

Mobil: 0735 788 039
Telefon: 0314 35 63 17

Mail: bogdancoban@hondaservice.ro

Adresa: Strada Drumul Bacriului,
nr. 30A,   sat Rosu, comuna Chiajna,
Ilfov