Reparatii generatoare. Bucuresti si Ilfov

Reparam orice tip de generator!
Reparatii generatoare
Suntem profesionisti, cu ani de experienta si piese originale, direct de la importatori!

Generatorul electric reprezinta actualmente un ajutor foarte mare pentru diverse activitati in regim amator sau profesionist.

Generatorul electric functioneaza pe principiul transformarii energiei mecanice in energie electrica. Cum o transforma? Transformarea din energie mecanica in energie se face cu ajutorul electromotoarelor. Motorul electric poate fi trifazat sau monofazat. [Poti citi mai multe aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Generator_electric]

De ce sunt generatoarele electrice esentiale? Nu numai ca iti usureaza considerabil munca, dar iti ofera posibilitatea unor lucraridependente de curent sau de curent de calitate. Poti efectua multiple activitati, in orice locatie, cu noile generatoare moderne.

Noi putem avea grija cu adevarat de generatoarele tale. Pentru generatoarele electrice oferime service ultra rapid si tinem pe stoc o gama larga de piese. Daca nu avem pe stoc piesa necesara o putem aduce la comanda rapida, cu cheltuieli de transport reduse.

Avem spatii profesioniste de stocare pentru echipamente, astfel incat echipamentele pe care le aduceti la service nu vor fi expuse factorilor de uzura.

Sunati-ne sau opriti-va la noi si va vom demonstra calitatea serviciilor noastre! Prioritate au clientii din Bucuresti si Ilfov.

Mobil: 0735 788 039
Telefon: 0314 35 63 17

Service, intretinere si reparatii motosapatoare!
Service, intretinere si reparatii mai compactor!

CONTACT Honda Service

Mobil: 0735 788 039
Telefon: 0314 35 63 17

Mail: bogdancoban@hondaservice.ro

Adresa: Strada Drumul Bacriului,
nr. 30A,   sat Rosu, comuna Chiajna,
Ilfov